تزریق چربی در دوران بارداری

تزریق چربی برای بارداری

تزریق چربی برای بارداری

تزریق چربی در دوران بارداری؛ بارداری یک شاهکار معجزه آسا است که بدن شما از آن عبور می کند. اما، پس از آن، هنگامی که فرزند شما وارد دنیا می‌شود و شما به آرامی از یک شرایط مه آلود خستگی و خوشحالی وگیجی بیرون می‌آیید، ممکن است متوجه شوید که بدن شما کمی تغییر کرده است. و البته، بدن هر زن متفاوت است و به طرق مختلف با بهبودی پس از بارداری سازگار می‌شود. امروزه تزریق چربی یک روش پرطرفدار و ایده آل برای جوان سازی و زیبا سازی بدن و صورت است که با وجود غیر تهاجمی بودن می‌تواند حجم‌های از دست رفته را بازسازی و چین و چروک و شلی پوست را برطرف نماید. یکی از سوالات مهمی که ممکن است زنان باردار از پزشک زیبایی خود بپرسند این است که آیا تزریق چربی در دوران بارداری امکان پذیر است؟ ما این جا هستیم تا به سوالات مهم شما در حیطه تزریق و پیوند چربی پاسخ دهیم.

تزریق چربی چیست؟

هیچ یک از ما نمی‌توانیم پیری صورت و بدنمان را متوقف کنیم زیرا تغییرات به طور اجتناب ناپذیری روی پوست شما و بافت‌های نرم عمیق تر صورت تأثیر می‌گذارد.

تزریق و انتقال چربی برای بازیابی جوانی و زیبایی دوباره و رفع آثار پیری صورت و اندام کاربرد دارد. این تکنیک مدرن میتواند شادابی و جوانی را به ظاهر افراد بر گرداند. با تزریق چربی حجم از دست رفته را جبران شده و می‌تواند چین و چروک و خطوط پوست صورت و بدن را برطرف نماید.

پروسه انتقال چربی

تزریق چربی ( همچنین به عنوان پیوند چربی اتولوگ شناخته می‌شود ) چربی را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل می‌کند تا صورت و بدن شما را دوباره شکل دهد که معمولاً منجر به کاهش خطوط اخم، پای کلاغی و “خط لبخند” و افزایش حجم صورت و تناسب اندام می‌شود. این روش به شما ظاهری جوان ‌تر می‌دهد و برای نواحی مختلفی چون گونه‌‌ها، چانه‌، تزریق چری به زیر چشم، سینه، باسن تعریف بهتری ارائه می‌دهد.

تزریق چربی بارداری ممکن است؟

خطرات و مضرات تزریق چربی در دوران بارداری

جراحی تزریق چربی به عنوان یک روش غیرتهاجمی شناخته شده است و به طور کلی بسیار ایمن است. پیوند چربی به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد و تقریباً همیشه یک درمان کم خطر و مؤثر است که به متقاضیان زیبایی ظاهر دلخواه را می‌دهد. به ویژه برای تیم جراحی نیز مهم است که با نتایج رضایت ‌بخش جراحی و نتایج به پایان برسد، اما این نتیجه بستگی زیادی به دوره بهبودی شما دارد. با وجود ایمن بودن این روش، مانند تمامی جراحی‌ها تزریق چربی نیز دارای خطراتی است. برخی از عوارض تزریق چربی که باید مراقب آنها باشید عبارتند از:

  • بی حسی موقت جزئی.
  • کبودی و تورم جزئی.
  • زخم‌های کوچکی که به مرور زمان محو می‌شوند.
  • از دست دادن مقداری چربی از خود ناحیه تزریق شده.

یکی از شابع ترین عوارض موقت بخصوص بعد از تزریق چربی در دوران بارداری جوش صورت است. به همین منظور برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله ” آیا تزریق چربی باعث جوش میشود ” را مطالعه کنید.

هر روش جراحی می‌تواند اثرات ناخواسته‌ای داشته باشد، بنابراین مطمئن شوید که در صورت داشتن هر‌گونه نگرانی در مورد بهبودی خود، بدون توجه به اینکه چقدر کوچک به نظر می‌رسند، فوراً به تیم جراحی خود اطلاع دهید. ارتباط موثر بین شما و تیم جراحی شما برای بهبودی کامل و رضایت بخش بسیار ارزشمند خواهد بود. اکثر عوارض جانبی احتمالی به شیوه تزریق چربی در دوران بارداری نیز مربوط می‌شود. بیمار پس از تزریق چربی با قرمزی، ورم جزیی، خارش، درد اطراف محل تزریق و توده‌ های برجسته در ناحیه تزریق روبه‌ رو می‌‌شود که بعد از چند روز کاهش می‌یابد.

! توجه کنید !

تزریق چربی در دوران بارداری ممکن است باعث افزایش وزن ناشی از افزودن چربی به بدن شود. این افزایش وزن ممکن است منجر به مشکلاتی نظیر افزایش فشار خون، دیابت بارداری، و مشکلات مرتبط با چاقی شود. علاوه بر این، تغییرات هورمونی در دوران بارداری باعث افزایش تراکم خون شود و احتمال ایجاد لخته‌های خونی نیز افزایش یابد.

یکی دیگر از مشکلات ممکن در نتیجه تزریق چربی، عوارض جراحی می‌باشد. این عوارض ممکن است شامل التهاب، خونریزی، یا عفونت باشد. زنان باردار به دلیل تغییرات در سیستم ایمنی خود در مقابل عفونت‌ها حساس‌تر هستند و این امر می‌تواند ریسک عفونت در این دوره زمانی را افزایش دهد.

به علاوه، تزریق چربی ممکن است تأثیرات ناخواسته بر روی پیشرفت نظام عصبی جنین داشته باشد. اطلاعات محدودی در این زمینه وجود دارد ولی برخی مطالعات نشان داده‌اند که ممکن است تزریق چربی به مناطق حساس مثل صورت جنین، تأثیرات جلبکی بر رشد و توسعه طبیعی فرزند داشته باشد.

آیا می‌توان تزریق چربی در دوران بارداری انجام داد؟

این یک سوال بسیار رایج است که توسط بسیاری از بیماران ما پرسیده می‌شود؛ آیا تزریق چربی دوران بارداری امکان ئذیر است؟ اگرچه اکثر پزشکان تزریق چربی یا فیلر پوستی را برای زنان باردار یا زنان شیرده انجام نمی‌دهند، اما هیچ مطالعه علمی رسمی مبنی بر مضر بودن این روش‌ها برای نوزاد وجود ندارد. حتی با وجود اینکه هیچ شواهد بالینی برای اثبات بی‌خطر بودن تزریق چربی در دوران بارداری یا شیردهی وجود ندارد، همچنین هیچ گزارش موردی مبنی بر عوارض یا واکنش‌های نامطلوب از تزریق چربی در زمانی که بیماران در دوران بارداری قرار داشته‌اند، وجود ندارد. برای زنانی که به طور منظم از تزریق چربی یا درمان‌‌های پرکننده پوستی استفاده می کنند، تا حدودی معمول است که به ‌طور تصادفی بدون اطلاع از باردار بودن، تحت درمان قرار گیرند.

تزریق چربی بارداری

با وجود بی خطر بودن و ایمن بودن پیوند چربی، باید بگوییم که تزریق چربی بارداری توصیه نمی‌‌شود. البته هیچ مدرکی درباره عوارض تزریق چربی بارداری وجود ندارد، با وجود این بهتر است کاری نکنیم که جنین در معرض خطر احتمالی قرار گیرد. معمولا زنان باردار دارای صورت‌های پرتر و حجیم‌تر با پوستان درخشنده تر هستند. بنابراین بهتر است این درمان زیبایی تا زمان متولد شدن نوزاد به تاخیر انداخته شود. قطعا هیچ مادری دوست ندارد نوزادش را در معرض خطر عفونت یا خونریزی یا عوارض دیگر قرار دهد. از آنجاییکه هیچ گونه نتایج قطعی پیرامون عوارض تزریق چربی در دوره بارداری به دست نیامده است. لذا عقل حکم می‌کند که برای مادران باردار نهایت احتیاط را به خرج داد و تزریق چربی را به بعد از زایمان موکول نماییم.

مشاوره ۲۴ ساعته تزریق چربی بارداری:

09127300790

از سوی دیگر در بدن زنان باردار تعادل هورمون‌ها بهم می‌ریزد، در چنین شرایطی تزریق چربی پیشنهاد نمی‌شود چرا که نتایج پیوند را می‌تواند تحت تاثیر قرار دهد. بعلاوه وزن زنان باردار ثابت نیست و مدام در حال تغییر می‌باشد، حال اینکه یکی از شرایط لازم برای انجام عمل پیوند چربی و کسب نتایج ایده آل حفظ وزن ثابت می‌باشد.

بیشتر بخوانید:  تزریق چربی از شکم به صورت چگونه است؟

آیا بارداری بر چربی تزریق شده در گذشته اثری دارد؟

مطالعات و بررسی‌ها نشان داده اند با وجود افزایش وزن ( افزایش متناسب کلی در حجم صورت ) در زنان باردار، هیچ تغییر حجم قابل توجهی از پیوند چربی در طول بارداری صورت نمی‌گیرد. ظاهراً بارداری بر حجم پیوند چربی در ناحیه صورت تأثیری ندارد.

چه درمان‌های زیبایی دیگری در طول بارداری ممنوع است؟

بجای تزریق چربی در دروان بارداری از چه درمان‌هایی می‌توان استفاده کرد؟ در این قسمت از مقاله کلینیک دکتر لاغری، معتبرترین مرکز تزریق چربی در سعادت آباد، زیر نظر کلینیک ماه زر قصد داریم تا برخی از محصولات زیبایی که حاوی مواد شیمیایی هستند و می‌توانند در دوران بارداری مضر باشند را به شما معرفی کنیم. به طور کلی در دوران بارداری باید از موارد زیر اجتناب نمایید.

  • بوتاکس
  • لیزر درمانی
  • روشن کننده پوست
  • جراحی زیبایی پوست
  • درمان رفع جوش و آکنه
  • قرص برنزه کننده
  • تزریقات برنزه کننده
  • محصولات حاوی رتینول یا اسید سالیسیلیک
  • تخت های آفتاب
  • تزریق بوتاکس
  • سونا، جکوزی و جکوزی

کرم‌های برنزه کننده، رنگ مو و لاک ناخن خطر آسیب رساندن به شما یا جنین داخل رحم شما بسیار پایین است. اما در دوران بارداری پوست شما می‌تواند حساس‌تر شود. این باعث می‌شود واکنش های آلرژیک به این محصولات بیشتر شود.

بیشتر بخوانید:  برای صورت تزریق چربی بهتر است یا ژل

مشاوره دکتر لاغری دردوران بارداری

در پاسخ به سوال پرتکرار تزریق چربی دوران بارداری باید بگوییم بعید است مشکلی ایجاد کند. با این حال، تزریق چربی  عملی است که اکثر جراحان در موارد جراحی انتخابی از آن اجتناب می‌کنند. به طور کلی، تزریق چربی روشی غیر تهاجمی و بسیار ایمن می‌باشد، با این حال، از آنجایی که مطالعات بالینی را نمی‌توان از نظر اخلاقی در مورد این سوال انجام داد، اکثر پزشکان صرفاً به دلیل احتیاط از انجام این روش‌ها در دوران بارداری توصیه می‌کنند. همچنین با وجود اینکه نوع بی‌‌حسی که در تزریق چربی استفاده می‌شود، موضعی است، برای مادران باردار توصیه نمی‌شود و به هر حال ممکن است خطراتی را ایجاد کند. پس توصیه می‌کنیم در دوران بارداری سراغ این کار نروید. برای کسب اطلاعات بیشتر، وقت خود را برای دریافت مشاوره از کلینیک تخصصی دکتر لاغری تنظیم نمایید.

جستجو مرتبط کاربران:

2.7/5 - (3 امتیاز)

11 پاسخ

  1. من بخاطر کرونا ریزش مو شدیدی گرفتم راهی هست که ریزش متوقف بشه ؟ ایا مجددرشد می کنه ؟

  2. سلام عرض میکنم.من ماه دیگه مراسم ازدواجمه و برای جای فرورفتگی آکنه هام میخوام نانوفت انجام بدم، دو سه هفته بعد از تزریق ایا نتیجه میگیرم؟

  3. اینجانب یک سال پیش در کلینیک دکتر لاغری
    موکاشت کردم ازنحوه ی کاشت ورشد موهام خیلی راضی هستم ممنون ازآقای دکتر خراسانی وتیم کاشت دکتر لاغری

  4. من واکسن سینوفارم زدم و یه مدت ریزش مو گرفتم و فکر می کردم بخاطر واکسن باید باشه اما خب با ازمایش مشخص شد که کم کاری تیرویید دارم
    ممنون از مقاله خوب و مفیدتون

  5. سلام. من جراحی لیزیک انجام دادم. میتونم تزریق بوتاکس برای زیر چشم و اطراف چشم انجام بدم؟

  6. سلام ، وقت بخیر چندین سال است درفصول مختلف لکه های قرمز رنگ بصورت پوست پوست شدن زیر زانو محدوده ساق و ماهیچه پاهام چند تا میزنه و دکترهای پوست زیادی مراجعه کردم خارش نداره پمادهای ساختنی و غیره استفاده کردم ولی متاسفانه با دارو کامل برطرف نمیشه و فقط مدتی بعد محو میشه و در فصول مختلف بخصوص پاییز دوباره میزنه میتونید نوع بیماری و علتش را راهنمایی کنید؟

  7. صابون 8 عصاره ان جی رو امتحان کنید خیلی خوبه جلد قرمز داره از شامپو خیلی بهتره با این شونه کف دستیا اروم بشورید سرتون رو یکمم کف رو سر بمونه مواد گیاهی مفید داره مثل کتیرا و… من 12 ساله دارم مصرف میکنم

  8. سلام چطوری میتونم بوتاکسدوره چشممو ریمو یا کات کنم خیلی بد شده لطفا کمکم کنید

  9. سلام خسته نباشید من بوتاکس انجام دادم یکبار تو عمرم خوب بود بعد ۱هفته بعد دیدم ک ابرو هام باهم یکی نسست رفتم برای ترمیم بالایی ابروم شب دیدم بالایی ابروهام دنیایی ورم کرد و قرمز شد شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم کل چشمم حساسیت گرفته و دیگه نمیتونم ببینم چشمم بسته شده و ب اون پزشکی ک بران تزریق انجام داده بود مراجع کردم الان چشم حساسیتش خوب شده اما همو‌ن چشمم کوچیک‌تر از اونیکی چشمم علت چیست میشه راهنمایم کنیم امکان خوب شدن وجود داره با چی خیلی نگرانم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و دریافت تخفیف؛ ویژه مقاله تزریق چربی در دوران بارداری

تلگرام دکتر لاغری

مشاوره رایگانه باهامون تماس بگیر.

ما را درشبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

آپارات دکتر لاغری

اینستاگرام دکتر لاغری

کانال یوتیوب کلینیک دکتر لاغری زیر نظر ماه زر

ماندگاری بایوفت لاغری موضعی ترواسکالپ قبل و بعد تزریق ژل قبل و بعد تزریق چربی گونه