تزریق ژل برای چه کسانی ممنوع است؟

چه کسانی نباید تزریق ژل کنند؟

چه کسانی نباید تزریق ژل کنند؟

چه کسانی نباید ژل تزریق کنند؟ مردم به دنبال درمان‌هایی برای صاف کردن خطوط لبخند و پای کلاغی و حجیم کردن لب‌ها، گونه‌ها و دست‌های خود هستند. تزریق پرکننده‌‌های پوستی به صورت و دست‌ها می‌تواند ظاهر خطوط صورت و کاهش حجم ناشی از سن یا شرایط پزشکی خاص را بهبود بخشد. با این حال، پرکننده‌های پوست برای همه مناسب نیستند. برای اینکه بدانید چه کسانی نباید ژل تزریق کنند با ما همراه باشید.

فیلرهای پوستی چیست؟

قبل از بررسی این موضوع که چه کسانی نباید تزریق ژل انجام دهند ابتدا باید شما را با فیلرهای پوستیو و تزریق آن‌ها آشنا کنیم. را فیلرهای پوستی مواد ژل مانندی هستند که به زیر پوست تزریق می‌شوند. فیلرهای پوستی برای ایجاد ظاهری صاف یا پرتر یا هر دو طراحی شده‌اند.

FDA پرکننده‌های پوستی را به عنوان ابزار پزشکی تنظیم می‌کند. همانطور که در کارآزمایی‌های بالینی گزارش شده است، اثرات بیشتر پرکننده‌های پوستی تایید شده توسط FDA موقتی است، زیرا از موادی ساخته شده‌اند که بدن در نهایت آن‌ها را تجزیه کرده و جذب می‌کند. برای حفظ اثر تزریق ژل مورد نظر، ممکن است لازم باشد روش تزریق تکرار شود.

انواع فیلرهای پوستی

پرکننده‌های موقت شامل مواد زیر است.

  • هیالورونیک اسید، قندی که به طور طبیعی در بدن یافت می‌شود.
  • کلسیم هیدروکسیل آپاتیت، یک ماده معدنی و جزء اصلی استخوان است.
  • پلی-ال-لاکتیک اسید (PLLA)، یک ماده زیست تخریب پذیر و مصنوعی.
  • تنها یک فیلر پوستی مورد تایید FDA وجود دارد که توسط بدن جذب نمی‌شود. این ماده با دانه‌های پلی متیل متاکریلات (PMMA) معلق در محلولی که حاوی کلاژن گاوی (گاو) است ساخته شده است. مهره‌های PMMA مهره‌های گرد، صاف و پلاستیکی کوچکی هستند.
    بیشتر بخوانید درباره: انواع مدل های تزریق ژل لب

 

چه کسانی نباید تزریق ژل انجام دهند؟

در مطالعات فیلرهای پوستی تایید شده توسط سازمان غذا و دارو ( FDA )، مردم به طور کلی گزارش می‌دهند که از نتایج درمانی خود راضی هستند. با این حال، پرکننده‌های پوست برای همه مناسب نیستند. پرکننده‌های پوستی ممکن است برای افرادی که شرایط خاصی دارند، مانند اختلالات خونریزی یا برخی آلرژی‌ها، مناسب نباشد. به طور کلی افراد زیر نباید تزریق ژل انجام دهند.تزریق ژل مناسب کیست؟

  • افرادی که بیماری و مشکلات پوستی دارند.
  • بیماران دیابتی.
  • بیماران قلبی که از دارو استفاده می‌کنند.
  • افراد مبتلا به بیماری‌های خود ایمنی مانند لوپوس، روماتیسم و یا سندرم نفروتیک.
  • افرادی که سابقه بیماری‌های خود ایمنی دارند ( مانند آلرژی و آسم ).
  • افرادی که بدنشان به ترکیبات آلرژیک واکنش نشان می‌دهد.
  • افرادی که وارفارین و یا آسپرین مصرف می‌کنند.
  • افراد مبتلا به عفونت‌های باکتریایی پوستی و تبخال.
  • زنان باردار و شیرده.
  • افراد زیر ۱۸ سال.

 اگر ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی شما تأیید کرد که پرکننده‌های پوستی گزینه‌ای مناسب برای شما است، بدانید که همه محصولات پزشکی دارای مزایا و خطراتی هستند. FDA به شما توصیه می‌کند با یک پزشک دارای مجوز کار کنید که در زمینه تزریق پرکننده‌های پوستی مجرب است، در مورد پرکننده‌ها، آناتومی، مدیریت عوارض آگاه است و مهم ‌تر از همه، خطرات و فواید آن را قبل از دریافت درمان به شما می‌گوید.

 

مشاوره کاندیداتوری تزریق ژل

09127300790

 

خطرات پرکننده‌های مورد تایید FDA

چه کسانی نباید ژل تزریق کنند؟ برای پاسخ به این سوال باید از خطرات پرکننده‌ها اطلاع داشته باشید. مانند هر روش پزشکی، استفاده از پرکننده‌های پوستی خطراتی دارد. اکثر عوارض جانبی گزارش شده در کارآزمایی‌های بالینی و نظارت پس از فروش در مدت کوتاهی پس از تزریق رخ می‌دهد و در عرض چند هفته از بین می‌رود. در برخی موارد، عوارض جانبی ممکن است هفته‌ها، ماه‌ها یا سال‌ها بعد ظاهر شوند.

خطرات رایج به شرح زیر هستند.ممنوعیت تزریق ژل

  • کبودی
  • سرخی
  • تورم
  • درد
  • لطافت
  • خارش
  • کهیر
  • مشکل در انجام فعالیت‌ها ( فقط در صورت تزریق به پشت دست مشاهده می‌شود ).
  • افراد باید قبل از دریافت پرکننده‌های پوستی ساخته شده با مواد خاص، به ویژه مواد مشتق شده از حیوانات، مانند کلاژن، از نظر آلرژی آزمایش شوند.
  • تزریق ناخواسته به رگ های خونی: جدی ترین خطر مرتبط با پرکننده های پوستی تزریق تصادفی به رگ خونی است. پرکننده ای که وارد رگ خونی می شود می تواند باعث نکروز پوست (مرگ بافت)، سکته مغزی یا کوری شود. در حالی که احتمال وقوع این اتفاق کم است، اگر اتفاق بیفتد، عوارض ناشی از آن می تواند جدی و دائمی باشد.
    بیشتر بخوانید درباره: تزریق ژل چگونه است؟

 

استفاده‌های مورد تایید FDA از پرکننده های پوستی

پرکننده‌های پوستی برای استفاده‌های خاص در افراد ۲۲ ساله و بالاتر تایید شده‌اند. آن موارد استفاده عبارتند از:

  • اصلاح چین و چروک های متوسط تا شدید صورت و چین‌های پوستی.
  • افزایش پری لب‌ها، گونه‌ها، چانه، حفره‌های زیر چشم، خط فک و پشت دست.
  • ترمیم چربی های صورت در افراد مبتلا به ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV).
  • اصلاح جای آکنه روی گونه.

 

هشدار FDA در مورد پرکننده های تایید نشدهبعد از تزریق فیلر به لب

از نظر FDA چه کسانی نباید ژل تزریق کنند؟ FDA سیلیکون تزریقی یا پرکننده‌های تزریقی را برای کانتورینگ یا تقویت بدن تایید نکرده است. FDA نسبت به تزریق فیلر به سینه‌ها، باسن یا فضاهای بین ماهیچه‌ها هشدار داده است. استفاده از فیلر تزریقی برای کانتور کردن بدن یا تقویت بدن در مقیاس بزرگ می‌تواند منجر به آسیب‌های جدی از جمله درد طولانی‌مدت، عفونت، زخم یا تغییر شکل دائمی و حتی مرگ شود.

FDA دستگاه های بدون سوزن را برای تزریق فیلرهای پوستی تایید نکرده است و نسبت به استفاده از آن‌ها برای تزریق اسید هیالورونیک یا سایر فیلرهای لب و صورت هشدار می دهد. انژکتورها از فشار بالا استفاده می‌کنند و کنترل کافی بر محل قرارگیری پرکننده ندارند. صدمات جدی و در برخی موارد آسیب دائمی به پوست، لب ها یا چشم‌ها رخ داده است.

FDA همچنین نسبت به خرید یا استفاده از فیلرهای لب یا صورت که مستقیماً به عموم فروخته می‌شود هشدار می‌دهد. آن‌ها مورد تایید FDA نیستند و ممکن است با مواد شیمیایی و ارگانیسم‌های عفونی آلوده باشند. تنها پرکننده‌های پوستی مورد تایید FDA با نسخه تزریقی توسط یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مجاز با استفاده از سرنگ با سوزن یا کانول ( یک لوله کوچک انعطاف‌پذیر با نوک صاف که زیر پوست قرار می‌گیرد ) ارائه می‌شوند.

بیشتر بخوانید:  آیا بعد از تزریق ژل باید انتی بیوتیک خورد؟

حذف پرکننده‌های پوستی

اگر می‌خواهید پرکننده‌ها را به دلیل عوارض جانبی حذف یا کاهش دهید، ممکن است به روش‌های اضافی برای کاهش فیلر یا جراحی برای برداشتن آن نیاز داشته باشید. این روش‌ها خطرات خاص خود را دارند. توجه داشته باشید که حذف برخی از مواد پرکننده ممکن است دشوار یا غیرممکن باشد.

حذف پرکننده های پوستی

۶ نکته برای مصرف کنندگان در مورد پرکننده‌های پوستی تزریقی

  • با یک پزشک متخصص و دارای مجوز که در زمینه های پوست یا جراحی پلاستیک تجربه دارد و برای تزریق پرکننده‌های پوستی آموزش دیده است، کار کنید. ارائه‌دهنده باید از ویال‌های مهر و موم شده با برچسب مناسب یا سرنگ ‌های از پیش پر شده پرکننده مورد تایید FDA استفاده کند.
  • اطلاعات برچسب‌گذاری بیمار را روی پرکننده ‌های پوستی تزریقی مورد تأیید FDA از ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود درخواست کنید و بخوانید.
  • نوع محصولی که باید تزریق شود و خطرات احتمالی آن را بشناسید. بدانید هر محصولی که دریافت می کنید باید کجا تزریق شود. اگر سوالی دارید با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مجاز خود صحبت کنید.
  • پرکننده‌های پوستی را که مستقیماً به عموم فروخته می‌شوند، نخرید. آن‌ها ممکن است تقلبی، آلوده یا برای استفاده به عنوان پرکننده های پوستی مورد تایید FDA نباشند.
  • پرکننده‌های پوستی یا قلم های تزریق بدون سوزن را به خود تزریق نکنید.
  • از تزریق هر نوع فیلر یا سیلیکون مایع برای کانتورینگ بدن خودداری کنید.

جستجو مرتبط کاربران:

2.5/5 - (4 امتیاز)

24 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید من دیروز بوتاکس زدم ولی بعد از ۱۷ ساعت رفتم حمام مشکلیه آیا….

    1. نه مشکلی نیست فقط تا چند روز دخانیات مصرف نکنید آقای موسوی

    1. هدف شما از درمان می‌تواند تاثیر گذار باشد برای مثال برای لب تزریق ژل مناسب است و برای گونه تزریق چربی.

  2. سلام وقتتون بخیر آیا بعد از ۶ تا ۹ ماه که گذشت و پوست بحالت اولیه برگشت پوست شل و افتاده‌ترین نمیشه ممنونم

    1. اگر منظور شما در تزریق چربی است خیر با ۱ یا ۲ نوبت ترمیم این اتفاق نمی‌افتد.

    1. بله در صورت کاندید بودن امکان انجام برای شما فراهم خواهد بود.

  3. سپاسگزارم برای توضیحات کامل و عالی. یک سوال دارم آیا امکانش هست ک اول هایفوتراپی انجام بدیم و بعد از گذشت ۲ هفته یا ۱ ماه پروفایلو رو انجام بدیم ؟

    1. با سلام بله ممکنه. برای دریافت مشاوره بیشتر می‌توانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۲۵۵۵ تماس بگیرید.

  4. سلام من 13 ساله هستم و میخوام در ناحیه لاله گوشم رو غضروف پیرسینگ بزنم و از طرفی گوش حساسی دارم و احتمال اینکه عفونت شدیدی داشته باشه و دیگه جبران پذیر نباشه خیلی بالاست…
    خیلی دوست دارم بزنم بنظر شما مشکل خیلی جدی پیش میاد؟

    1. با سلام دوست عزیز؛ متاسفانه این خدمت در حوزه کاری کلینیک نمی‌باشد.

  5. با سلام
    من با تزریق ژل خط خنده متأسفانه زبانم ورم کرده و راحت نمیتونم صحبت کنم آیا می‌تونه نشان از آلودگی ژل بشد

  6. سلام وقتتون بخیر
    من روماتیسم روده یا IBD دارم و چند سالی بود که نشونه ای ازش نبود و خاموش بود تا دوباره بروز کرده و پام درد میاد الان نصف پردنیزولون هر روز و آمپول سینورا هر دو هفته و سولفاسالازین و اسید فولیک مصرف می کنم و تحت نظر دکتر روماتولوژمم هستم ، میخواستم ببینم با این شرایط میتونم تزریق فیلر و بوتاکس داشته باشم .
    باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و دریافت تخفیف؛ ویژه مقاله تزریق ژل برای چه کسانی ممنوع است؟

تلگرام دکتر لاغری

مشاوره رایگانه باهامون تماس بگیر.

ما را درشبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

آپارات دکتر لاغری

اینستاگرام دکتر لاغری

کانال یوتیوب کلینیک دکتر لاغری زیر نظر ماه زر