۱. استخراج چربی از ناحیه اهدا کننده با لیپوساکشن:
در این مرحله، چربی از ناحیه اهدا کننده با استفاده از تکنیک های لیپوساکشن استخراج می شود. این مرحله به بهترین وجه با روش های دستی با استفاده از کانول های نازک لیپوساکشن با سوراخ های کوچک انجام می شود. لیپوساکشن لیزری یا اولتراسونیک نباید برای استخراج استفاده شود زیرا ممکن است سلول های چربی را از بین ببرد.
۲. تخلیه، سانتریفیوژ و پردازش چربی:
در این مرحله چربی با تخلیه و سانتریفیوژ پردازش میشود تا مواد زائد، مایع اضافی و سلولهای مرده از سلولهای چربی زنده جدا شوند. یک روش جایگزین شستن چربی با محلول نمکی استریل است. چربی هایی که دور ریخته می شوند سلول های چربی هستند که احتمالاً در پیوند زنده نمی مانند و حتی می توانند برای سلول های خوب مشکل ایجاد کنند.
۳. تزریق مجدد چربی تصفیه شده به ناحیه ای که نیاز به بهبود دارد:
در مرحله آخر، چربی مجدداً به صورت قطرات کوچک در سراسر بافت زیر جلدی ناحیه گیرنده تزریق می شود. سپس چربی پیوند شده برای زنده ماندن باید منبع خونی را دوباره ایجاد کند. حدود ۵۰ درصد از چربی تزریق شده زنده می ماند و چربی باقی مانده برای همیشه باقی می ماند.
مقدار چربی تزریق شده بر حسب سی سی اندازه گیری میشود و در نهایت با توجه به مشخصات بیمار و ناحیه ای از بدن که چربی فرآوری شده در آن تزریق می شود، متفاوت است.
6 پاسخ
سلام. من خانومم. موهام کم پشت هست. میشه جلو موهام رو کاشت بزنم؟؟
من به شدت با همسرم مشکل دارم دیگه کلافه شده از شما کمک میخوام
سلام وقت بخیر خسته نباشید خوردن خرما با چای بعد کاشت مو ضرر داره و بعد سیزده روز رابطه جنسی به موهای کاشته ضرر میرسونه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین
سلام موی سرمن در قسمت جلو در ناحیه فرق سر خیلی خلوت شده با توجه به اینکه من مسافر وبه عبارتی مهمان هستم آیا امکان کاشت مو بدون زخم شدن وجود داره یا نه ؟ میخواستم دوره درمان را بدانم چه مدت لازم است تشکر از پاسخگویی شما
کدوم مارک بوتاکس خوبه؟
اینجانب یک سال پیش در کلینیک دکتر لاغری
موکاشت کردم ازنحوه ی کاشت ورشد موهام خیلی راضی هستم ممنون ازآقای دکتر خراسانی وتیم کاشت دکتر لاغری